sâmbătă, 12 octombrie 2013

Mai altfel de ieri pana azi

 Vrem sa transmitem ceva, dar sa nu fie oricum, sa avem cuvinte alese si parca sa si punem sentiment astfel incat cel care receptioneaza mesajul sa simta cu adevarat ceea ce ai vrut sa transmiti. Dar se intampla sa nu fie chiar asa, maine iti dai seama ca puteai sa explici mai bine, puteai folosi altfel cuvintele ca mesajul sa fie mai clar. Azi ti se pare ca cel care a primit mesajul cu siguranta l-a inteles gresit. Nu ai potrivit cuvintele, dar nici nu mai poti corecta. O scrisoare expediata cu succes ajunge la destinatar, dupa ce a ajuns si s-a deschis, mesajul a fost preluat asa cum s-a transmis intaia data. Mai poti trimite odata, alta, dar nu si atunci cand la prima nu s-a raspuns.

Traim de ieri pana azi si de azi pana maine nu mai stim. Ceea ce facem azi vrem sa facem cu viata, dragoste si curaj. Vrem sa zambim larg, sa nu regretam... Vrem sa traim cu bucurie fiecare clipa. Te intreb, poti singur? Avem nevoie unii de ceilalti. Dar mereu mai avem un hop. Noi nu vrem pe oricine, vrem pe cutare si cutare sa fie ai nostri, sa petrecem timp fain impreuna, dar se intampla ca aceia sa nu isi doreasca la fel. Ei au viata lor si totul e ok asa. Dar nici nu ii acceptam pe cei care isi doresc ca noi sa fim cu ei. Totul pare un lant. Suntem niste inele legate si totusi atat de departe.

Ne punem etichete. Avem un nume. Avem un trecut, un prezent si cautam sa traim altfel si mai special pentru viitor. Avem un scop? Avem un drum? Avem pasi de urmat? Sau avem nevoie de pasi de urmat? Cei pe care ii urmam au urmat alti pasi?
Care este visul nostru concret? Se transforma viziunea noastra in ceva real?

Imi doresc o clipa sa evadez in muzicalitatea tacerii, sa ma las cufundata in linistea ploii, sa ma las invaluita de caldura iernii si sa ma las pierduta pe cararea marii. 

 Ieri credeam in curaj, dar azi vad esec
Ieri ma bucuram de indrazneala, azi vad doar nimic.

Ieri era un vis, azi e doar pustiu si vid
Ieri credeam, dar azi traiesc o incertitudine.

Imi doresc... prea mult, dar nu orice.
Privesc si parca vad ceva, dar ramane doar o umbra intoarsa.

Totul se va schimba din nou, in bine sau in rau nu stiu
Dar pasii de ieri, de alaltaieri, nu mai conteaza.

Au fost ceva la timpul lor, au insemnat ceva
Trecut e timpul lor , de azi pasesc spre altceva.

De azi ma uit la mine sa ajung cineva...
Un caracter mai altfel, mai ales, mai alta eu.

Am gandit ca un copil si am actionat ca atare.
M-am lasat dusa de val si-am pierdut ceva mai mare.

Hello regret! Dar... doar atat. Acum hai mai departe!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu