marți, 22 mai 2012

Fake-uri

“Fake-uri”… inventam sau mai degraba preluam un nou cuvant..,dar se suprapune perfect “crestinilor” din ziua de azi… Cantam “O ce bine ma simt cu alesii Domnului, poporul minunat. Stralucesc fetele, canta adunarea, cerul sta si-asculta cantarea [...]”

Nu ne mai simtim bine langa “frati”. Daca nu ai legatura cu fratii esti un ingamfat.

Dragostea sa se arate in toate…

Dragostea sa fie ara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine. Iubiti-va unii pe altii cu o dragoste frateasca. In cinste, fiecare sa dea intaietate altuia.” (Romani 12:9-10)

Sa va purtsti vrednic de chemarea pe care ati primit-o, cu toata smerenia si blandetea , cu indelunga rabdare; ingaduiti-va unii pe altii in dragoste, si cautati sa pastrati unirea Duhului, prin legatura pacii.” (Efeseni 4:1-3)

Ne mai stralucesc fetele?


Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui.” (Proverbe 19:22)

O inima vesela insenineaza fata; dar cand inima este trista, duhul este mahnit.” (Proverbe 15:13)

Tot ceea ce urmarim este propriul interes; avem si crestem un caracter egoist.

Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire şi vreo îndurare,faceţi-mi bucuria deplină şi aveţi o simţire, o dragoste, un suflet şi un gând.Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deşartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuşi. Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci şi la foloasele altora. Să aveţi în voi gândul acesta care era şi în Hristos Isus:El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu, totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu,ci S-a dezbrăcat pe Sine însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor.La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit şi S-a făcut ascultător până la moarte, şi încă moarte de cruce.De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume;pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ,şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.Astfel, dar, preaiubiţilor, după cum totdeauna aţi fost ascultători, duceţi până la capăt mântuirea voastră, cu frică şi cutremur, nu numai când sunt eu de faţă, ci cu mult mai mult acum, în lipsa mea.Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa şi înfăptuirea. Faceţi toate lucrurile fără cârtiri şi fără şovăieli,ca să fiţi fără prihană şi curaţi, copii ai lui Dumnezeu, fără vină, în mijlocul unui neam ticălos şi stricat, în care străluciţi ca nişte lumini în lume, ţinând sus Cuvântul vieţii; aşa ca, în ziua lui Hristos, să mă pot lăuda că n-am alergat, nici nu m-am ostenit în zadar. (Filipeni 2:1-16)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu