joi, 11 iulie 2013

Loving is just a dream?

Uneori uitam ce iubim, pe cine iubim pentru ca ne uitam la noi si apoi facem totul cu egoism. Am uitat sa mai fim prieteni, am uitat sa ne uitam in jur..., dar nu neaparat la general, ci am uitat sa ne uitam si la cel care este al nostru, cel mai aproape de noi. Iubim azi? Mai stim sa iubim? Cuvantul Domnului spune: "Dumnezeu este dragoste."... daca Dumnezeu este dragoste, iar noi nu oferim dragoste...este Dumnezeu in noi? Da, poate pare doar teorie...insa suntem chemati sa iubim, sa oferim dragoste. Pentru a fi asemeni Lui trebuie intai sa umblam pe urmele Lui.


Azi am citit o maxima: "Prietenia curge in doua directii: sa o primesti, dar trebuie sa o si daruiesti."

Astazi mi-e dor de multe, dar prefer sa imi fie dor de oamenii care fac parte din viata mea. Sa pretuiesc timpul alaturi de ei oricat de rare ar fi aceste momente si sa nu mai fiu egoista.

Poate nu am tot ceea ce imi doresc in viata, dar sunt binecuvantata indeajuns sa am tot ceea ce am nevoie sau poate chiar mai mult. For this- I am grateful!

"Love one another and you will be happy. It's as simple and as difficult as that." ~Michael Leunig

Sunt binecuvantata sa am pe cine sa iubesc. Sunt oameni indeajuns in viata noastra pe care ar fi frumos sa le pretuim sa le iubim,...dar si aici suntem lacomi...vrem sa iubim pe un/o anume cineva. Poate pentru ca primim respingere din partea acelei persoane si totusi dorim sa ii "cucerim" dragostea... Ar fi  frumos sa fie doar pentru ca vrem sa o iubim cu adevarat.
Oare daca oferi dragoste unei persoane care nu vrea sa primeasca acest lucru, nu vrea sa vada ceea ce ii oferi si te tine la distanta...vei ramane fara rasplata, fara un rezultat? Eu astept acest rezultat.
Dragostea ramane un vis cand o spunem doar teoretic.. HAI sa iubim!! HAI sa fim langa cel de langa noi, dar nu doar teoretic! A fii langa cineva implica rabdare... sau mai bine spus, a fii langa cineva implica intreaga definitie a dragostei din ...*

*1 Corinteni 13

1. Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor.
2. Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.
3. Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
4. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,
5. nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,
6. nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar,
7. acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.
8. Dragostea nu va pieri niciodata. Prorociile se vor sfarsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfarsit.
9. Caci cunoastem in parte si prorocim in parte;
10. dar, cand va veni ce este desavarsit, acest "in parte" se va sfarsi.
11. Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil; cand m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc.
12. Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin.
13. Acum, dar, raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.

"Dragostea adevarata este loiala pana la sfarsit-indiferent de pretul ce trebuie platit"


A iubi pe cineva nu inseamna ca celalalt sa fie asa cum vrei tu, nu inseamna ca trebuie sa fie idealul croit de tine... Domnul  nu te-a iubit pentru ca erai perfect. Domnul te-ai iubit intai asa pacatos cum erai, apoi te-a iubit ca fiul/fiica Lui. Te iubeste pentru ca ai valoare in ochii Lui si te vrea pentru El!

We may look different, but our hearts beat with the same dreams. Let's be more loving to others and let's be grateful 'cause we are blessed enough to have what we need! DISCONNECT and LOVE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu