Pagini

sâmbătă, 5 octombrie 2013

vreau sa transmit..., dar nu pot scrie sau vorbi


Un anotimp, o amintire
Un nou salut, o noua intalnire.
Asa apar si'apoi se duc
Unii raman dar totu'i mut.

De cate ori in viata ai vrea sa spui ceva cuiva, ai vrea sa faci ceva, dar... pur si simplu te opresti si nu faci nimic.. ?  Doar ne intoarcem de la acel hop si mergem mai departe cu intrebarea sau ceea ce voiam sa transmitem inca in noi.
De ce nu spunem cu tot curajul ceea ce simtim, ceea ce vrem sa spunem defapt? 

*
un drum ce merge tot'nainte
fara traire'n fapta si'n cuvant,
e'un drum ce se sfarseste'aievea
cu inca un caracter pierdut.

Val dupa val se duce vremea si noi uitam sa pretuim clipa, ceasul .. sa ne bucuram din plin pentru toate lucrurile, sa ne bucuram de cei pe care ii avem langa noi, sa cautam sa zambim. Dar... in schimb stim sa ne uitam doar la noi, stim sa lasam pentru mai tarziu familia si prietenii pentru ca inca nu am terminat sa ne "rezolvam" pe noi. Sa avem curaj sa petrecem mai mult timp cu cei dragi, cu oamenii pe care ii iubim, sa fim acolo direct sau indirect. Sa pretuim un salut si sa il acem din inima. Sa alergam pentru o revedere si oricat de scurta ar fi sa ramana o amintire vesnica.

Un comentariu:

  1. Probabil ca uneori ne este teama de a fi judecati pentru modul in care gandim sau vedem lucrurile. Alteori ne este teama sa ne aratam asa cum suntem in realitate pentru ca am putea fi respinsi.
    Andrei.

    RăspundețiȘtergere