Pagini

joi, 11 iulie 2013

Culorile reci sau calde ale trairilor noastre

Multe lucruri le traim pentru un moment; de multe ori acel moment seamana cu toamna. Un moment ce se sfarseste, un moment epuizat de viata. Oricum ar fi, il traim... uneori avem parte de atata bucurie, implinire si parca atatea planuri de atins, dar...se sfarseste. 
Cate lucruri care incep in viata noastra raman vesnice?
De multe ori am ingheta cele mai fericite momente din viata noastra doar pentru a nu trai o dezamagire mai apoi; ...sau pur si simplu l-am lasa sa treaca si sa il traim pe urmatorul,urmatorul si iar pe urmatorul.... si apoi sa ne filmam pasii... Pasi de bucurie, tristete depasita de incurajare, dezamagire invinsa de iubire. 
Da... viata intr'adevar nu este roz, dar e plina de culori. 
Culori calde, culori reci...
 Uneori simple culori viu inmiresmate amestecate...

the beauteous yesterday is fading away like a blushed twilight. special moments with special people...
“Eventually all the pieces fall into place….until then, laugh at the confusion, live for the moment, and know that everything happens for a reason”

Unele momente vor ramane pentru totdeauna pavate in inima mea..., desi raman doar sub forma unor amintiri. Avem povesti diferite,caractere diferite, suntem frati de sange sau frati in Domnul ..., dar in aceste circumstante sa stii sa fii un prieten e de mare pret. Multumesc pentru ca am cui multumi, sunt binecuvantata pentru ca ma pot bucura alaturi de cineva..., chiar daca nu vedem mereu acest lucru pentru ca uitam sa ii vedem pe cei care sunt langa noi... dar eu multumesc Domnului ca a fost si e langa mine... Doar in El am putere si cu El ies biruitoare!
"Greul nu mai pare atat de greu atunci cand intervine Dumnezeu! Nimic nu'i la intamplare..." (Ganduri S.N.)


De multe ori ne simtim dezamagiti, fara valoare, fara putere de a mai rabda si a merge mai departe, fara capacitatea de a intelege unele lucruri prin care trebuie sa trecem..., fara speranta de a vedea curcubeul din spatele norilor, fara curaj de a lasa aceste lupte Domnului care zice: "Domnul se va lupta pentru voi, dar voi stati linistiti!" (Exod 14:14)... dar azi imi reamintesc un lucru: "Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos şi care răspândeşte prin noi, în orice loc, mireasma cunoştinţei Lui." (2 Corinteni 2:14)... de ce ne limitam credinta? oricat de mica ar fi credinta noastra, chiar de pare inexistenta... haideti sa o punem pe genunchi inaintea Domnului. Si sa nu uitam (mi-o spun mie acum): sa NU limitam puterea Domnului si dragostea Lui pentru fiecare din noi! Un prieten si-a vazut valoarea pe care Domnul o vede in El. Tu stii cat de valoros esti? Stim oare ce valoare vede Domnul de fapt in noi? Sa lasam lupta in mana Domnului! Sa multumim pentru tot, necaz sau bucurie, biruinta sau esec si... sa fim fericiti! E greu teoretic...,chiar si pentru mine acum, dar sa ne amintim acest lucru si sa ni-l tot repetam. Increderea la Domnul si calea noastra va fi netezita de El!
 Life is great! DISCONNECT, LOVE and ENJOY!!!

Atata timp cat mai rezisti inca putin, nu vei fi niciodata invins.
"...caci Domnul va fi nadejdea ta si El iti va pazipiciorul de cadere." Proverbe 3:26



3 comentarii:

  1. Cand existenta are gust, ii uitam aroma, iar cand are sens, ii uitam directia. Poate ca farmecul vietii nu consta in a supravietui furtunii, ci in a sti cum sa dansezi in ploaie.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte adevarat Adina ;) nu-i asa ca daca stii sa dansezi in ploaie esti cu adevarat biruitoare furtunii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere